Stalen trappen van Styls zijn functioneel en decoratief

Een stalen trap? Daar had je misschien nog niet aan gedacht. Maar waarom niet. Het is sterk van constructie en het slijt niet.

Het is dé trend van het moment: stalen accenten in je interieur voor een industriële uitstraling. Het grote voordeel is dat deze trend niet zomaar voorbij waait. Staal oogt namelijk stijlvol, elegant én tijdloos. Bovendien is staal zo ontzettend sterk dat het jaren meegaat. Een elegante en duurzame oplossing!

Voor Styls is een complexe industriële trap dagelijks werk. We houden van een uitdaging in staal, helemaal onze stijl. Wij maken met plezier jouw trap op maat en geheel naar wens.

                              zwarte-stalen-trap          industriële-trap-styls          stalen-trapleuning-styls

Stalen trap op maat

Ga je voor een stoere industriële trap met stalen traptreden of wil je liever een warm ogende stalen trap met houten treden? Alles is mogelijk! Omdat Styls een echte staal specialist is, laten we het hout gedeelte aan andere kenners over. Wanneer jij een houten trap hebt uitgekozen, verzorgt Styls het stalen frame. We houden nauw contact om dit project vlekkeloos te laten verlopen.

Stalen trapleuning

Of het nu gaat om de gehele trap, traptreden of een trapleuning: wij maken het voor je. Er zijn talloze mogelijkheden en wij denken graag met je mee. Styls kan onder andere jouw trapleuning voorzien in de stijl van je deuren en trapbekleding. Een mooi stijlvol geheel! Je hebt daarnaast de keuze uit meerdere kleuren. De meest populaire variant is de zwarte stalen trapleuning, maar wil je liever een andere kleur? Geen probleem.

Stalen balustrade

Veilig, functioneel en elegant: dat omschrijft een stalen balustrade. Om je verdieping af te schermen voor rondrennende kinderen of een slaapwandelende partner is een balustrade essentieel. Maar wil je dat het niet alleen veilig maar ook decoratief is? Dan biedt een stalen balustrade het antwoord. Een mooie industriële uitstraling perfect passend bij een trap of trapleuning van staal.

Meer informatie over stalen trappen?

Ben jij op zoek naar een stalen trap, trapleuning of balustrade? Neem contact met ons op! Wij maken graag deel uit van de realisatie van jouw droom interieur. Beschrijf je wensen en wij zorgen dat deze tot in de stalen puntjes worden afgewerkt.

    ParticulierZakelijk