Stalen deuren van Styls tot in detail afgewerkt

Stalen deuren en kozijnen geven een fraai en rank lijnenspel in het interieur. Door het grote glasoppervlak ontstaat er veel lichtinval en wordt er een ruimtelijk effect gecreëerd. Dit is een groot voordeel ten opzichte van dichte deuren waarbij veel licht verloren gaat. Het is dan ook niet gek dat stalen deuren met glas zo in trek zijn.

Styls maakt graag uw droominterieur werkelijkheid met stalen deuren. Een greep uit de onbegrensde mogelijkheden:

  • Stalen taatsdeuren
  • Stalen scharnierdeuren
  • Stalen ensuite deuren
  • Stalen binnendeuren
  • Stalen kozijnen

Bel nu met Styls!

stalen-deuren-metaal    styls-stalen-deuren-kantoor    stalen-deuren-met-glas

Stalen deuren in alle soorten en maten

Styls is gespecialiseerd in stalen accenten voor het interieur. Onze deuren hebben een strak, industrieel design en een oerdegelijke constructie. Bij het uitzoeken van een industriële deur heeft u een breed scala aan mogelijkheden.

Allereerst is het belangrijk om te beslissen waar u de deur wilt laten plaatsen. Betreft het een binnenruimte? Dan bieden stalen binnendeuren de uitkomst. Indien u juist weg wilt kijken naar de tuin, is een stalen buitendeur de oplossing. Styls maakt beide deuren, volledig naar wens.

Daarnaast kunt u kiezen uit enkele of dubbele deuren. Een enkele deur is overal te plaatsen, zoals in de gang, slaapkamer en kantoor. Met een dubbele deur creëert u een ruimtelijke ervaring naar bijvoorbeeld de woonkamer of keuken.

Bovendien levert Styls de deuren in verschillende kleuren. De meeste populaire variant is de zwarte stalen deur. Past zwart niet helemaal binnen uw interieur of wilt u graag iets anders? Geen probleem! Styls maakt uw deur in de kleur naar keuze. Eerder hebben we klanten blij mogen maken met onder andere witte stalen deuren en deuren in het donkerblauw.

Styls - Stalen Deuren
5.0
Gebaseerd op 3 recensies
powered by Google
Kai
Kai
16:13 27 May 21
Uitstekend 10/10. Ik heb geen enkele suggestie over hoe het product beter kan. Details tot in de puntjes. Alles strak,... recht, waterpas, haaks etc. Roy snapt gewoon hoe het moet, je hoeft dat niet aan hem uit te leggen en dat scheelt tijd en dus geld. Ik voorspel een glansrijke toekomst voor dit bedrijf.lees meer
Sara Matijsen
Sara Matijsen
11:21 04 May 21
Styls heeft mooie, netjes afgewerkte stalen deuren bij ons geplaatst waar we nog steeds erg blij mee zijn!
Renske Peeters
Renske Peeters
14:31 22 Apr 21
Heel erg blij met onze zwarte stalen deur met melkglas van Styls! Super service en ziet er na 2 jaar nog steeds uit als... nieuw.lees meer
Bekijk alle beoordelingen

Soorten deuren

Stalen scharnierdeur

Er bestaan verschillende typen deuren. De meest voorkomende variant is de standaard scharnierdeur. Een scharnierdeur is door middel van een scharnier aan de zijkant van de deur verbonden aan een kozijn. De deur slaat aan één kant open. Een stalen scharnierdeur maakt het mogelijk ruimtes te scheiden, waardoor geluid en kou wordt tegen gehouden. Maar de stalen deur met glas zorgt ervoor dat er alsnog genoeg lichtinval in uw ruimte is.

Stalen taatsdeur

Een deur kan scharnieren in het kozijn, zoals het geval is bij een scharnierdeur, maar ook op een kwart van de breedte. Die laatste variant noemen we taatsdeuren. Deze deuren slaan naar twee kanten open, wat naast elegant ook erg praktisch is.

Stalen schuifdeur

Een openslaande deur is praktisch, maar neemt ook meer ruimte in beslag. Past dit niet in uw interieur of wilt u graag meer ruimte besparen? Dan bieden schuifdeuren de uitkomst. Styls maakt stalen ensuite deuren op maat. Dit zijn schuifdeuren die dienen als tussendeur tussen (woon)kamer en de suite voor een prachtige, moderne look in uw huis.

Stalen deuren op maat

Wij begrijpen als geen ander dat iedere woning anders is en iedereen ander voorkeuren heeft. Daarom worden de deuren van Styls voor u op maat gemaakt. We werken alleen met de beste stalen profielen en materialen die perfect tot in het detail worden afgewerkt.

Het hele proces, van schets tot oplevering blijft in handen van Styls. Op deze manier zorgen wij voor deskundigheid en topkwaliteit. Naast deuren is Styls gespecialiseerd in stalen kasten, tafels en stalen trappen.

Prijzen

Bent u benieuwd naar de prijs van onze stalen deuren? Bekijk de prijzen pagina voor meer informatie en om een offerte op te vragen. Wij zullen u dan snel voorzien van passend advies en van een prijsindicatie.

Direct contact

Ziet u het al voor u? Een prachtige, stalen deur in uw woning? Maak een afspraak met Roy Verstappen en ontdek de onbegrensde mogelijkheden voor stalen deuren Limburg en Brabant. Heeft u speciale wensen over de vorm of over de maat? Geen probleem, Styls maakt het!

    ParticulierZakelijk

    Download de brochure »