Stalen deuren van Styls geheel op maat

Stalen deuren en kozijnen geven een fraai en rank lijnenspel in het interieur. Door het grote glasoppervlak ontstaat er veel lichtinval en wordt er een ruimtelijk effect gecreëerd. Dit is een groot voordeel ten opzichte van dichte deuren waarbij licht verloren gaat. Het is dan ook niet gek dat stalen deuren met glas zo in trek zijn.

Styls maakt graag uw droominterieur werkelijkheid met stalen deuren. Een greep uit de onbegrensde mogelijkheden:

 • Stalen taatsdeuren
 • Stalen scharnierdeuren
 • Stalen ensuite deuren
 • Stalen binnendeuren
 • Stalen kozijnen

Bel nu met Styls!

stalen-deuren-limburg    stalen-binnendeuren-limburg    stalen-deuren-op-maat

Stalen deuren in alle soorten en maten

Styls is gespecialiseerd in stalen accenten voor het interieur. Onze maatwerk deuren hebben een strak, industrieel design en een oerdegelijke constructie. Bij het uitzoeken van een industriële deur heeft u een breed scala aan mogelijkheden.

Waar wilt u de deur laten plaatsen? Wanneer het een binnenruimte betreft, bieden stalen binnendeuren de uitkomst. Indien u juist weg wilt kijken naar de tuin, is een stalen buitendeur de oplossing. 

Daarnaast kunt u kiezen tussen enkele of dubbele deuren en verschillende kleuren. De meeste populaire variant is de zwarte stalen deur, maar Styls maakt uw deur in de kleur naar keuze. 

  5 star review  
  Uitstekend 10/10. Ik heb geen enkele suggestie over hoe het product beter kan. Details tot in de puntjes. Alles strak, recht, waterpas, haaks etc. Roy snapt gewoon hoe het moet, je hoeft dat niet aan hem uit te leggen en dat scheelt tijd en dus geld. Ik voorspel een glansrijke toekomst voor dit bedrijf.

  thumb Kai
  28 mei 2021

  5 star review  
  Heel erg blij met onze zwarte stalen deur met melkglas van Styls! Super service en ziet er na 2 jaar nog steeds uit als nieuw.

  thumb Renske Peeters
  28 april 2021

  5 star review  
  Prettig ontvangen, duidelijke info, mooie werken!

  thumb Annette Van Houdt-Bloemen
  28 september 2021

Stalen deuren op maat

Onze stalen deuren op maat worden geheel naar wens gemaakt. We werken alleen met de beste stalen profielen en materialen die perfect tot in het detail worden afgewerkt.

Het hele proces, van schets tot oplevering blijft in handen van Styls. Op deze manier zorgen we voor deskundigheid en topkwaliteit. Naast deuren is Styls gespecialiseerd in stalen kasten, tafels en stalen trappen.

Stalen deuren Limburg en Brabant

Styls is gevestigd in Ysselsteyn, (Noord) Limburg. Dankzij deze centrale locatie rijden we met veel plezier door de provincies Limburg en Noord-Brabant om de mooiste stalen deuren te plaatsen. Woont u iets verder weg? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Soorten deuren

Stalen scharnierdeur

Er bestaan verschillende typen deuren. De populaire scharnierdeur wordt door middel van een scharnier aan de zijkant van de deur verbonden aan een kozijn. De stalen scharnierdeur slaat aan één kant open.

Stalen taatsdeur

Een deur kan scharnieren in het kozijn, zoals een scharnierdeur, maar ook op een kwart van de breedte. Die laatste variant noemen we taatsdeuren. Deze deuren slaan naar twee kanten open, wat naast elegant ook erg praktisch is.

Stalen schuifdeur

Wilt u graag ruimte besparen? Dan bieden schuifdeuren de uitkomst. Styls maakt stalen ensuite deuren op maat. Deze schuifdeuren dienen als tussendeur tussen (woon)kamer en de suite voor een prachtige, moderne look in huis.

Prijzen

Bent u benieuwd naar de prijs van onze stalen deuren? Bekijk de prijzen pagina voor meer informatie en om een offerte op te vragen. We zullen u dan snel voorzien van passend advies en een prijsindicatie.

Direct contact

Ziet u het al voor u? Een prachtige, stalen deur in uw woning? Neem vrijblijvend contact op met Roy Verstappen en ontdek de onbegrensde mogelijkheden voor stalen deuren Limburg en Brabant. Heeft u speciale wensen? Geen probleem, Styls maakt het!

  ParticulierZakelijk

  Download de brochure »